Borostyánlánc

Fájdalomcsillapítás? Természetesen!

zöld hétfő

ikon kártya

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


Más is kellene a babának?

Segíthetünk?

Skype Me™!

A SKYPE segítségével ingyenes telefonhívás vagy chat kezdeményezhető.

Online fizetési partnerünk a PayPal, a világ legnagyobb internetes fizetési rendszere. (A PayPal-ról magyarul itt olvashat)

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég böngészi

mystat

MÉRETVÁLASZTÁS

Azért forgalmazunk többféle méretű bébiláncot, hogy mindenki kiválaszthassa a babája számára a legkényelmesebbet. Bébi méret: 29-34cm, gyermek 34-40cm, felnőtt: 45-55cm

Segítség a méret kiválasztásában (link)

VESZÉLYES?

A borostyán lánc nem játékszer, csak felügyelet mellett viselje a baba!
Fontos a megfelelő méretválasztás is, kerüljük a túl hosszú láncot, ne tudja a szájába venni a gyermek, mert az esetlegesen leváló szemek, darabok fulladást okozhatnak.

Borostyán nyaklánc fogzásra

A Free Press Release cikke a borostyánról, hatásairól, hatásmechanizmusáról.
„A valódi borostyán 100%-ban természetes, gyógyszer-mentes alternatívája a gyógyításnak, a fájdalomcsillapításnak, a nyugalomnak és a békének."

Évszázadokon át a fájdalomcsillapítás természetes gyógymódjaként használták, hogy gyors enyhülést biztosítson és erősítse a szervezet saját immunrendszerét. A borostyán gyógyászati tulajdonságainak jelentőségét számos tudományos kutatás bizonyítja.


Fogzik a babád?

Szeretnéd, ha a holnapi éjszaka már
nyugodtabban telhetne?

Tomka Gábor Bence

Próbáld ki kockázat nélkül* a minőségi
balti borostyánláncot!

A borostyán bébiláncok nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásuk miatt
természetes alternatívát kínálnak a fogzási fájdalom enyhítésére.

Sokaknak beválik, tedd próbára Te is! Rendeld meg most, vagy iratkozz fel törzsvásárlói hírlevelükre, és értesítünk az akciókról és az ingyenes szállítási napokról.


Free Press Relese (USA) 2008. október 26.

„A valódi borostyán 100%-ban természetes, gyógyszer-mentes alternatívája a gyógyításnak, a fájdalomcsillapításnak, a nyugalomnak és a békének. Kézzel megmunkált borostyánjaink kényelmesek, gyönyörűek és változást hoznak az életedbe.”

Azonnali enyhítés:
A tradicionális gyógyítás forrásaként, amit hosszú generációk adtak át egymásnak, a borostyán „foglánc” az alternatív gyógyászatnak egy párját ritkító példája, bizonyított eredményekkel. Kényelmes, könnyű és nagyon szép, a borostyán a béke és a nyugalom energiáit sugározza, és megnyugtatja azokat, akik viselik. A Balti Borostyán legfőbb kivételes és lenyűgöző tulajdonsága az, hogy egy természetes, gyógyszer-mentes alternatívát kínál a gyermekek fogzási fájdalmára. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságai ideálissá teszik természetes homeopátiás termékként bébik, gyermekek és felnőttek számára.

Mint tudjuk, a borostyán olyan ősi fák megkövült gyantája, melyek 50 millió évvel ezelőtt éltek. A fák a gyantát természetes antibiotikumként használták fertőzések és sérülések kezelésére.

Évszázadokon át a fájdalomcsillapítás természetes gyógymódjaként használták, hogy gyors enyhülést biztosítson és erősítse a szervezet saját immunrendszerét. A borostyán gyógyászati tulajdonságainak jelentőségét számos tudományos kutatás bizonyítja.

Napjainkban két különböző magyarázat terjedt el arról, hogy miért van nyugtató hatása a borostyán viselésének fogzó gyermekeknél. Az egyik azt mondja, hogy a bőrrel érintkezve a testhő hatására illóolajok szabadulnak fel a borostyánból, melyek a bőrön keresztül felszívódva a véráramba jutnak. A másik nézetet azon tudományos felfedezésekre alapul, amelyek azt mutatják, hogy a borostyánnak elektromágneses aktivitása van, és jelentős mennyiségű organikus, tisztán természetes energiát termel.

A Balti Borostyán 3-8% borostyánkősavat - egy tudományosan vizsgált gyógyászati alkotóelemet - tartalmaz, melyet a kortárs orvoslásban is használnak. Borostyánkősavat legmagasabb arányban a borostyán kéregben – a külső rétegben találhatunk. A Nobel-díjas Robert Koch (1886), a modern bakteorológia úttörője bebizonyította, hogy a borostyánkősavnak nagyon pozitív hatása van az emberi testre. Az 1930-as, '40-es években európai biokémikusok felfedezték, hogy a borostyánkősav egy aminosav, mely a test minden sejtjében termelődik, mely képes az aerob légzésre, és részt vesz a ciromsav- vagy Krebs-ciklusban (http://wapedia.mobi/hu/Citromsav-ciklus ). Így alakulnak át a szénhidrátok, a zsírok és a fehérjék energiává.

A borostyán viselése megvédhet minket az elektromos berendezések (mint számítógép, televízió, mobiltelefon, mikrohullámú sütő) negatív hatásaitól. Még bámulatosabb a borostyánnal kapcsolatban, hogy a gyanta kémiai jellemzői miatt úgy viselkedik, mint egy természetes balzsamozó közeg, szárító és mikroba-ellenes tulajdonságokkal. Az ősi egyiptomiak balzsamként használták a fenyőgyantát, a háborúkban pedig az orvosok néha gyantát tettek a sebekre, ha nem volt más fertőtlenítő szerük, és életeket mentettek vele.

A borostyán nem új megoldás az anyák és azok számára, akik természetes gyógymódot keresnek. Sok európai országban, ahol a borostyánt évszázadokon át elismerték gyógyászati tulajdonságai miatt (Svájc, Németország, Ausztria), patikákban is árulják a borostyán termékeket, hogy a szülők a borostyán gyengéd, szerető gondoskodását adhassák gyermeküknek.

A Balti Borostyán bébi nyakláncokat természetes Balti Borostyánkőből készítik Litván kézművesek, több generációs tapasztalattal. Nagy gonddal csiszolják és kerekítik le a borostyán szemeket, hogy kényelmesen simuljanak a babák bőrére, maximális bőr-kontaktust és kényelmes viseletet biztosítva.

 

Tényleg használ a borostyánlánc?

A legtöbb esetben igen. Sok szülő visszajelzése alapján általában már néhány nap után észreveszik a pozitív változást. Kevesebb nyűgösség, több alvás... És mindez gyógyszerek nélkül, természetesen.

Hogyan működik?

Nincs rá tudományos magyarázat, csak elméletek. Az egyik szerint a bőrrel érintkezve a testhő hatására illóolajok válnak ki belőle, melyek a véráramba felszívódva jótékony hatást fejtenek ki az egészségre. Egy biztos: nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, immunrendszert erősítő hatását évszázadok óta ismerik és használják. Ha eddig bevált, egy próbát ma is megér...

Nem veszélyes?

Önmagában nem, de oda kell figyelnünk a babára, mint mindig. A bébiláncokat a maximális biztonságra törekedve, a legnagyobb odafigyeléssel készítik, erős szálra fűzve, szemenkénti csomózással. A baba nem tudja elszakítani, és ha elég rövid a lánc, beleakadni sem tud vele semmibe. Felügyelet nélkül azonban ne hagyjuk kisbabán! Nem játékszer, ne hagyjuk, hogy a baba rágja, húzgálja!

Milyen hosszú legyen a lánc?

A méretválasztáshoz itt találsz segítséget.

Számít a szín?

A hatékonyság szempontjából lényegtelen. Fiúknak gyakrabban a sötétebb és a tarka (multicolor) láncokat választják, mert talán vagányabbak, a lányoknak pedig minden jól áll. :))

Minden lánc egyedi

A borostyán természetes anyag, a láncok kézi megmunkálással készülnek, ezért egyik sem teljesen egyforma. A borostyán szemekben gyakran előfordulnak apró zárványok, levegő buborékok. A termékfotók típusképek, igyekszünk a leginkább jellemző képet közzétenni, de előfordulhatnak árnyalatbeli és formai különbségek.

Miért itt vegyem meg?

  • Mert láncainkat a legjobb minőségű balti borostyánból készítik megbízható litván kézművesek.
  • Mert mi is megbízhatóak vagyunk (és gyorsak), és mindent megteszünk vásárlóink elégedettségéért.
  • Mert a lánc hosszát Te választhatod meg.
  • Mert ha több láncot vásárolsz, kedvezményt kaphatsz.
  • Mert kockázat nélkül kipróbálhatod a láncokat: ha két héten belül nem tapasztalnál változást, visszaadjuk az árát. A pénzvisszafizetési garancia feltételei és további hasznos információk (GYIK) az alábbi linken találhatók.
  • Mert 6 hónap garanciát vállalunk a láncokra (tudnivalók itt)
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack